Tempat Ngobrol Urang Sunda Mangga Login / Register
 
Portal*Portal*  IndeksIndeks  CalendarCalendar  GalleryGallery  AnggotaAnggota  GroupGroup  FAQFAQ  PencarianPencarian  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin  
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?

Masukkan Code ini K1-YY91E8-3
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com
Latest topics
» Assalamu'alaikum wr.wb
Mon Jul 12, 2010 5:46 pm by Iwan

» Ngiring nimbrung
Mon Jul 12, 2010 5:41 pm by Iwan

» Budak Bageur
Thu Jun 24, 2010 8:03 am by asaefa van laila

» Ngageuingken Subuh...
Thu Jun 24, 2010 8:01 am by asaefa van laila

» Salah Ngaran
Thu Jun 24, 2010 7:58 am by asaefa van laila

» Nepangkeun
Wed Feb 17, 2010 4:08 pm by Egiga

» Jalan Cisitu-Cimaragas Hilir
Mon Jan 18, 2010 6:12 pm by Sule

» Jadwal Pertandingan PERSIB di ISL 2009/2010
Mon Jan 18, 2010 5:19 pm by Sule

» Urang Wanaraja
Fri Jan 08, 2010 8:43 am by Made In Cisitoe

Top posters
Sule
 
Made In Cisitoe
 
Jalu
 
Admin
 
violet
 
asaefa van laila
 
Egiga
 
Iwan
 
SUSY0479
 
Kampenk
 


Share | 
 

 Tata Tertib di Forum

Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 4
Points : 7
Join date : 26.12.09

PostSubyek: Tata Tertib di Forum   Sun Dec 27, 2009 8:33 am

Pelaturan di dambel supados para saderek bisa berintraksi langkung tertib jeung teratur. Berintraksi sareng santun jeung saling menghargai, nepikeun katerjalin rasa Duduluran antara anggota Forum.

1. Asupkeun Post anjeun di Kategori anu tepat.
2. Anjeun bertanggung jawab kana posting anu di kirim.
3. isi posting berhak ku Admin di edit,Hapus,atawa Sensor upami posting anjeun : ngalanggar Hukum atawa hal anu bersifat ngalecehkeun, Diskriminasi, melanggar hak pribadi atawa ngahina Jalma.
4. Perhatikeun etika ber-internet jeung Hak sarta kawajiban ngagunakeun jalur umum.
5. Ulah ngagunakeun Hurup KAPITAL kanggo nulis Pesan Anjeun.
6. Admin / Mederator gaduh Hak penuh kanggo ngedit atawa Hapus pesan Anjeun
7. Admin/ Moderator gaduh Hak masihan teguran baik melalui Private Message atawa Email ka anggota anu ngalanggar Hukum.
8. Admin/ Moderator gaduh Hak masihan Sangsi berupa,Peringatan, ban Usename, ban IP,Address atawa ngahapus username di Forum.
9. Entong ngalihkeun Topik, upami topik beda, mangga ngadambel topik anyar.

upami aya pertarosan lain nganaan pelaturan Forum , mangga kirim Private Massage ka Admin / Moderator
Haturnuhun sateu acana...wassalam...


Terakhir diubah oleh Admin tanggal Mon Jan 18, 2010 4:59 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://cisitoe.forumakers.com
Made In Cisitoe
Ksatria
Ksatria
avatar

Jumlah posting : 11
Points : 15
Join date : 30.12.09
Age : 32
Lokasi Di payuneun Madrasah

PostSubyek: Re: Tata Tertib di Forum   Wed Dec 30, 2009 4:06 am

ok, siap lah ok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Tata Tertib di Forum
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Cisitoe :: BEWARA :: Pelaturan Forum Cisitoe-
Navigasi: