Tempat Ngobrol Urang Sunda Mangga Login / Register
 
Portal*Portal*  IndeksIndeks  CalendarCalendar  GalleryGallery  AnggotaAnggota  GroupGroup  FAQFAQ  PencarianPencarian  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin  
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?

Masukkan Code ini K1-YY91E8-3
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com
Latest topics
» Assalamu'alaikum wr.wb
Mon Jul 12, 2010 5:46 pm by Iwan

» Ngiring nimbrung
Mon Jul 12, 2010 5:41 pm by Iwan

» Budak Bageur
Thu Jun 24, 2010 8:03 am by asaefa van laila

» Ngageuingken Subuh...
Thu Jun 24, 2010 8:01 am by asaefa van laila

» Salah Ngaran
Thu Jun 24, 2010 7:58 am by asaefa van laila

» Nepangkeun
Wed Feb 17, 2010 4:08 pm by Egiga

» Jalan Cisitu-Cimaragas Hilir
Mon Jan 18, 2010 6:12 pm by Sule

» Jadwal Pertandingan PERSIB di ISL 2009/2010
Mon Jan 18, 2010 5:19 pm by Sule

» Urang Wanaraja
Fri Jan 08, 2010 8:43 am by Made In Cisitoe

Top posters
Sule
 
Made In Cisitoe
 
Jalu
 
Admin
 
violet
 
asaefa van laila
 
Egiga
 
Iwan
 
SUSY0479
 
Kampenk
 


Share | 
 

 Nepangkeun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Egiga

avatar

Jumlah posting : 2
Points : 4
Join date : 15.02.10
Age : 57
Lokasi jl.Kopo Bandung

PostSubyek: Nepangkeun   Mon Feb 15, 2010 4:38 pm

Nepangkeun, ieu sim kuring Egiga urang sunda asli ti jawa barat, tepang nu munggaran margi nembe kapendak ieu blog urang sunda teh .gara gara milarian lagu titim patimah ari pek aya didieu .mung sakitu we atuh heula ke kapayun disambung deui. nuhun..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://gigandara.blogspot.com
Sule
Ksatria
Ksatria
avatar

Jumlah posting : 20
Points : 56
Join date : 27.12.09
Age : 37

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Wed Feb 17, 2010 3:03 pm

Salam Kenal Kang Egiga ...haturnuhun parantos ngiring di ieu Forum mudah mudahan tiasa ngaraketkeun duduluran di ieu forum..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Egiga

avatar

Jumlah posting : 2
Points : 4
Join date : 15.02.10
Age : 57
Lokasi jl.Kopo Bandung

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Wed Feb 17, 2010 4:08 pm

Tah kitu sami sami, resep da seueur kenalan mah nambih baraya nambihan silaturahmi nu ahirna bakal nambihan rezeki. nya kitu deuih ari akang mah dina permasalahan dunia internet mah masih atah, ngeblog oge kitu weh geuning sa kecemlungna. sae ieu blog ayi mah rempeg link link na ge rapih. muhun atuh kitu we yi, abdi bade neraskeun ngempelkeun dolar yeuh he..heh. abdi teh janten ciga nu ngipri yeuh, bentena ari nu ngipri mah nungkulan lilin , ari akang mah ngalelentuk teh nungkulan laptop mukaan email ti situs buxptr tea. lumayan bade dikempelkeun dolarna kanggo meser beas...heh..heh...muhun kitu atuh permios.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://gigandara.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Nepangkeun   

Kembali Ke Atas Go down
 
Nepangkeun
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Cisitoe :: BEWARA :: Nepangkeun/Perkenalan-
Navigasi: