Tempat Ngobrol Urang Sunda Mangga Login / Register
 
Portal*Portal*  IndeksIndeks  CalendarCalendar  GalleryGallery  AnggotaAnggota  GroupGroup  FAQFAQ  PencarianPencarian  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin  
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?

Masukkan Code ini K1-YY91E8-3
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com
Latest topics
» Assalamu'alaikum wr.wb
Mon Jul 12, 2010 5:46 pm by Iwan

» Ngiring nimbrung
Mon Jul 12, 2010 5:41 pm by Iwan

» Budak Bageur
Thu Jun 24, 2010 8:03 am by asaefa van laila

» Ngageuingken Subuh...
Thu Jun 24, 2010 8:01 am by asaefa van laila

» Salah Ngaran
Thu Jun 24, 2010 7:58 am by asaefa van laila

» Nepangkeun
Wed Feb 17, 2010 4:08 pm by Egiga

» Jalan Cisitu-Cimaragas Hilir
Mon Jan 18, 2010 6:12 pm by Sule

» Jadwal Pertandingan PERSIB di ISL 2009/2010
Mon Jan 18, 2010 5:19 pm by Sule

» Urang Wanaraja
Fri Jan 08, 2010 8:43 am by Made In Cisitoe

Top posters
Sule
 
Made In Cisitoe
 
Jalu
 
Admin
 
violet
 
asaefa van laila
 
Egiga
 
Iwan
 
SUSY0479
 
Kampenk
 


Daftar Pesan Belum Dibalas
 Forum TopikPost
Pesan Terakhir

BEWARA

 
Tak ada pesan baru

Pelaturan Forum Cisitoe

Kanggo anggota Anyar Baca Heula Pelaturan Forum Cisitoe
12Wed Dec 30, 2009 4:06 am
Made In Cisitoe Tata Tertib di Forum
Tak ada pesan baru

Nepangkeun/Perkenalan

Anggota anyar kedah nepangkeun Jati diri heula....
813Mon Jul 12, 2010 5:46 pm
Iwan Assalamu'alaikum wr.wb
Tak ada pesan baru

Pamenta / Reques

paménta topik atawa hal-hal anu nyambung/ aya kaitanana jeung forum, pikeun ngamajukeun ieu Forum Moderators
00

Budaya Jeung Kasenian Sunda

 
Tak ada pesan baru

Kesenian Sunda

ngabahas sabudereun Kesenian Sunda
00
Tak ada pesan baru

Budaya Sunda

ngabahas sabudereun budaya sunda
11Mon Jul 12, 2010 5:41 pm
Iwan Ngiring nimbrung
Tak ada pesan baru

Sajarah

Ngagaduhan info ngeunaan sajarah? (sajarah tatar sunda, kabudayaan sunda), sok atuh mangga di pedar bae didieu!
11Sun Dec 27, 2009 6:10 pm
Sule aya nu terang carita karajaan2 sunda ..??
Tak ada pesan baru

Di Ajar Bahasa Sunda

Mangga ka para Pemula sareng Master sundanese urang sami-sami ngamumule basa sunda, diajar sareng nyungkeun pang ngajarkeun dina ruangan ieu. [Pasipatanana bahasan khusus]
11Sun Dec 27, 2009 6:45 pm
Sule indonesia - Sunda

Lembur + Ngadubako + Gaya Hirup Sapopoe

 
Tak ada pesan baru

Sabudereun Garut

Daerah/ lembur nu aya di sabudereun Garut/ Kota Intan
00
Tak ada pesan baru

Pangatikan

Kanggo ngadu bako sabudeureun Kec.Pangatikan - Garut
23Mon Jan 18, 2010 6:12 pm
Sule Jalan Cisitu-Cimaragas Hilir
Tak ada pesan baru

Wanaraja

Ngabahas Sabudeureun Kec. Wanaraja- Garut
16Fri Jan 08, 2010 8:43 am
Made In Cisitoe Urang Wanaraja
Tak ada pesan baru

Cibatu

Ngabahas Sabudereun Kec. Cibatu - Garut
00
Tak ada pesan baru

Sukawening

Ngabahas Sabudereun Kec. Sukawening - Garut
00

Hiburan Jeung Karesep

 
Tak ada pesan baru

Tembang

Info ngeunaan hobi nu aya pakaitna jeung tembang/ lagu kempelan lirik URL donlot MP3
24Wed Dec 30, 2009 7:59 am
Made In Cisitoe Ohank-Preman insyaf
Tak ada pesan baru

Bobodoran

kémpelan bodor landong baeud sareng kartun nu lucu
716Thu Jun 24, 2010 8:03 am
asaefa van laila Budak Bageur
Tak ada pesan baru

Olah Raga

nyarioskeun sagala rupa nu aya kakaitanana jeung Olah Raga, sepak bola, basket, organisasi olah raga Jst. PERSIB maung Bandung
33Mon Jan 18, 2010 5:19 pm
Sule Jadwal Pertandingan PERSIB di ISL 2009/2010
Tak ada pesan baru

Pariwisata/ Tempat Piknik

Info ngeunaan tempat Pariwisata/ pangpiknikan nu endah tur geunah pikeun kulawarga
22Thu Jan 07, 2010 7:18 pm
Sule Sawah Lega
Tak ada pesan baru

Film, Layar Kaca, Jeung Radio

Saluran Stasion TV jeung Radio nu di favoritkeun ku urang sunda khususna, umumna sadaya wargi sadunya.
00
Tak ada pesan baru

Kuliner

Kempelan info katuangan nu arenak, atanapi info ngeunaan Tempat Jajan/ restoran nu ajip
11Thu Jan 07, 2010 7:10 pm
Sule Bajigur jeung Goreng hui boleg

Teknologi jeung Informasi

 
Tak ada pesan baru

Komputer

Medar sagala rupa nu aya kakaitana jeng elmu komputer atanapi pakakasna
00
Tak ada pesan baru

Internet

Medar sagala rupi topik nu aya kakaitana sareng Internet.
00
Tak ada pesan baru

Pendidikan

Medar Sagala Rupi Topik nu aya kakaitana sareung pendidikan sakola/ elmu sakola. ti mimiti playgroup, TK, SD, SMP/ SLTP/ SMU/SMEA.
00
Tak ada pesan baru

Kesehatan

Obrolan sabudereun Perkawis pamasalahan kasehatan/ tips kasehatan.
00

Lain Lain

 
Tak ada pesan baru

Kritik Jeung Saran

ngagaduhan Kritik Jeung Saran mangga kedalkeun didieu kanggo ningkatkeun kualitas Forum
00
Tak ada pesan baru

Promosi Iklan

Anu bade pasang iklan mangga di dieu....
00
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
User Yang Sedang Online
User Yang Sedang OnlineTotal 53 kiriman artikel dari user
Total 20 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah ricky carakasunda
Total 1 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 1 Tamu
User online terbanyak adalah 7 pada Thu Oct 25, 2012 3:29 pm

User terdaftar: Tidak ada
Users having a birthday today : asaefa van laila (29)
No users are having a birthday in the upcoming 7 days
Legend : [ Moderators ]

Pesan baruPesan baruTak ada pesan baruTak ada pesan baru  Forum dikunciForum dikunci