Tempat Ngobrol Urang Sunda Mangga Login / Register
 
Portal*Portal*  IndeksIndeks  CalendarCalendar  GalleryGallery  AnggotaAnggota  GroupGroup  FAQFAQ  PencarianPencarian  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin  
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?

Masukkan Code ini K1-YY91E8-3
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com
Latest topics
» Assalamu'alaikum wr.wb
Mon Jul 12, 2010 5:46 pm by Iwan

» Ngiring nimbrung
Mon Jul 12, 2010 5:41 pm by Iwan

» Budak Bageur
Thu Jun 24, 2010 8:03 am by asaefa van laila

» Ngageuingken Subuh...
Thu Jun 24, 2010 8:01 am by asaefa van laila

» Salah Ngaran
Thu Jun 24, 2010 7:58 am by asaefa van laila

» Nepangkeun
Wed Feb 17, 2010 4:08 pm by Egiga

» Jalan Cisitu-Cimaragas Hilir
Mon Jan 18, 2010 6:12 pm by Sule

» Jadwal Pertandingan PERSIB di ISL 2009/2010
Mon Jan 18, 2010 5:19 pm by Sule

» Urang Wanaraja
Fri Jan 08, 2010 8:43 am by Made In Cisitoe

Top posters
Sule
 
Made In Cisitoe
 
Jalu
 
Admin
 
violet
 
asaefa van laila
 
Egiga
 
Iwan
 
SUSY0479
 
Kampenk
 


Share | 
 

 Urang Wanaraja

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
violet

avatar

Jumlah posting : 3
Points : 7
Join date : 28.12.09

PostSubyek: Urang Wanaraja   Mon Dec 28, 2009 5:21 pm

Kamararana yeuh Urang Wanaraja masih sepi... Nunggu Nunggu Nunggu ...mangga atuh geura ramekeun...urang ngadu bako... Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Made In Cisitoe
Ksatria
Ksatria
avatar

Jumlah posting : 11
Points : 15
Join date : 30.12.09
Age : 32
Lokasi Di payuneun Madrasah

PostSubyek: Re: Urang Wanaraja   Wed Dec 30, 2009 8:13 am

hadir kang .... aya baakona teu?

Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Jalu
Pion
Pion
avatar

Jumlah posting : 7
Points : 9
Join date : 29.12.09
Age : 32

PostSubyek: Gaduh Pahpir   Wed Dec 30, 2009 4:25 pm

Bakonamah Urang mawa yeuh.....loba...pahpirna anu eweh...cing saha anu boga pahpirna menta sakalianwe injem padudna.... niup terompet

Harudang Urang Wanaraja Tong Sleep Urang ramekeun Alam dunya Internet....tunjukeun kadunia yen Urang Wanaraja oge Bisa.... ok ok Enter Nyakaka

Hatur nuhun Ka Akang Sule Orang Cisitoe Pangatikan tah Anjeuna teh anu tos ngadambel iyeu Forum...lajengkeun kang abi ngadukung...bilih peryogi belem sampe mangga candak ka rorompok.. Very Happy

mudah mudahan ayana forum iyeu ...tiasa nyaketkeun tali silaturahmi saha anu nyangka menang jodo di dieu... Nyakaka

Salam we tah Ka Urang Batam...tapi Asli Orang Wanaraja.......nuju ngarantau tong hilap ka lemah cai...... Very Happy Siul Siul
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Made In Cisitoe
Ksatria
Ksatria
avatar

Jumlah posting : 11
Points : 15
Join date : 30.12.09
Age : 32
Lokasi Di payuneun Madrasah

PostSubyek: Re: Urang Wanaraja   Thu Jan 07, 2010 6:40 am

Nuhun kang Jalu tos disauran....
salam kenal kang...

kamarana geuning atuh kang... No
teu araya ieu teh... Nonton Persib kabeh kitu? Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 4
Points : 7
Join date : 26.12.09

PostSubyek: Re: Urang Wanaraja   Thu Jan 07, 2010 5:51 pm

Sabar nya...maklum anyar keneh angursih barejaan baraya urang anu can apal ....ajak Sharing di ieu Forum Very Happy Haturnuhun kanu masih satia....... ok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://cisitoe.forumakers.com
Made In Cisitoe
Ksatria
Ksatria
avatar

Jumlah posting : 11
Points : 15
Join date : 30.12.09
Age : 32
Lokasi Di payuneun Madrasah

PostSubyek: Re: Urang Wanaraja   Fri Jan 08, 2010 8:43 am

Tos diwartosan min... tapi duka tos aya nu dalaptar teu acan na mah....
Enya, teu siga mun dibagi sembako garatis meuni paheula-heula.... Very Happy

Nya engke atuh urang diwawaran deui...
Nuhun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Urang Wanaraja   

Kembali Ke Atas Go down
 
Urang Wanaraja
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Cisitoe :: Lembur + Ngadubako + Gaya Hirup Sapopoe :: Wanaraja-
Navigasi: