Tempat Ngobrol Urang Sunda Mangga Login / Register
 
Portal*Portal*  IndeksIndeks  CalendarCalendar  GalleryGallery  AnggotaAnggota  GroupGroup  FAQFAQ  PencarianPencarian  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin  
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?

Masukkan Code ini K1-YY91E8-3
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com
Latest topics
» Assalamu'alaikum wr.wb
Mon Jul 12, 2010 5:46 pm by Iwan

» Ngiring nimbrung
Mon Jul 12, 2010 5:41 pm by Iwan

» Budak Bageur
Thu Jun 24, 2010 8:03 am by asaefa van laila

» Ngageuingken Subuh...
Thu Jun 24, 2010 8:01 am by asaefa van laila

» Salah Ngaran
Thu Jun 24, 2010 7:58 am by asaefa van laila

» Nepangkeun
Wed Feb 17, 2010 4:08 pm by Egiga

» Jalan Cisitu-Cimaragas Hilir
Mon Jan 18, 2010 6:12 pm by Sule

» Jadwal Pertandingan PERSIB di ISL 2009/2010
Mon Jan 18, 2010 5:19 pm by Sule

» Urang Wanaraja
Fri Jan 08, 2010 8:43 am by Made In Cisitoe

Top posters
Sule
 
Made In Cisitoe
 
Jalu
 
Admin
 
violet
 
asaefa van laila
 
Egiga
 
Iwan
 
SUSY0479
 
Kampenk
 


Share | 
 

 Budak Bageur

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Sule
Ksatria
Ksatria
avatar

Jumlah posting : 20
Points : 56
Join date : 27.12.09
Age : 37

PostSubyek: Budak Bageur   Thu Jan 07, 2010 6:33 pm

Dina hiji poe, aya ibu-ibu numpak angkot bari ngangais budak. tapi tisabareng naek angkot, eta budak téh teu eureun ceurik wae,

sihoreng téh eta budak hoyongen nyusu, tapi indungna eraeun da puguh angkot téh pinuh ku panumpang, tuluy we ku indungna di beberah sina repeh, tapi eta budak kalah beuki tarik ceurikna téh, nya akhirna mah indungna ngelehan era-era oge, SUmber SUruputen dikaluarkeun tuluy di asongkeun kabudakna bari tuluy dirungkupan ku samping.

teu kungsi lila eta budak kaluar nolol tina samping bari pok ngomong ka panumpang sejena "Ngalaleueut A ....! ! ! flower







Nyakaka Nyakaka
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Jalu
Pion
Pion
avatar

Jumlah posting : 7
Points : 9
Join date : 29.12.09
Age : 32

PostSubyek: Re: Budak Bageur   Fri Jan 15, 2010 3:59 pm

Mangga di lajeukeun...ngiring raos.... Nyakaka
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
asaefa van laila

avatar

Jumlah posting : 3
Points : 3
Join date : 24.06.10
Age : 29
Lokasi Jl. PENDIDIKAN III No.42A Kel. CIJANTUNG - PASAR REBO - JAKTIM

PostSubyek: Re: Budak Bageur   Thu Jun 24, 2010 8:03 am

Nyakaka
Budak na umur sabaraha kang ?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Budak Bageur   

Kembali Ke Atas Go down
 
Budak Bageur
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Cisitoe :: Hiburan Jeung Karesep :: Bobodoran-
Navigasi: