Tempat Ngobrol Urang Sunda Mangga Login / Register
 
Portal*Portal*  IndeksIndeks  CalendarCalendar  GalleryGallery  AnggotaAnggota  GroupGroup  FAQFAQ  PencarianPencarian  PendaftaranPendaftaran  LoginLogin  
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?

Masukkan Code ini K1-YY91E8-3
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com
Latest topics
» Assalamu'alaikum wr.wb
Mon Jul 12, 2010 5:46 pm by Iwan

» Ngiring nimbrung
Mon Jul 12, 2010 5:41 pm by Iwan

» Budak Bageur
Thu Jun 24, 2010 8:03 am by asaefa van laila

» Ngageuingken Subuh...
Thu Jun 24, 2010 8:01 am by asaefa van laila

» Salah Ngaran
Thu Jun 24, 2010 7:58 am by asaefa van laila

» Nepangkeun
Wed Feb 17, 2010 4:08 pm by Egiga

» Jalan Cisitu-Cimaragas Hilir
Mon Jan 18, 2010 6:12 pm by Sule

» Jadwal Pertandingan PERSIB di ISL 2009/2010
Mon Jan 18, 2010 5:19 pm by Sule

» Urang Wanaraja
Fri Jan 08, 2010 8:43 am by Made In Cisitoe

Top posters
Sule
 
Made In Cisitoe
 
Jalu
 
Admin
 
violet
 
asaefa van laila
 
Egiga
 
Iwan
 
SUSY0479
 
Kampenk
 


Share | 
 

 Salaki sieun ku Pamajikan

Go down 
PengirimMessage
Sule
Ksatria
Ksatria
avatar

Jumlah posting : 20
Points : 56
Join date : 27.12.09
Age : 37

PostSubyek: Salaki sieun ku Pamajikan   Tue Dec 29, 2009 10:10 am

Di desa keur diayakeun Saembara neangan lalaki anu jago anu teu sieun ku pamajikan.

Pak Lurah : Ayeuna urang bagi dua Anu sieun kupamajikan pisah ka katuhu anu teu sieun kakenca

lalaki anu hadir di lapangan eta langsung ngered kabeh kakatuhu.....berarti sarieneun kupamajikana
tapi aya hiji lalaki kasebutna si Emmod' manehna malah pisah ka kenca....lalaki anu aya di lapangan kabeh melong ka si Emmod' ...wah si Emmod Wanian euy.....ninggal kitu pak lurah nanya kasi Emmod

Pak Lurah : Emmod' naha maneh pisah kakenca nya teu sieun kupamajikan maneh !!

Emmod :sanes abi Duka pak lurah abimah da di piwarang punbojo kedah kakenca......teu kenging kakatuhu...

Pak Lurah : Kesel ko



Nyakaka Nyakaka Nyakaka Nyakaka
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Jalu
Pion
Pion
avatar

Jumlah posting : 7
Points : 9
Join date : 29.12.09
Age : 33

PostSubyek: Saruana   Tue Dec 29, 2009 10:54 am

Sugan Aing bener wanian si Emmod teh geuning bet saruana Nyakaka Nyakaka Nyakaka
Hade kanglah Nyeri beuteung teukuat Seuri... Nyakaka Nyakaka Nyakaka Nyakaka Nyakaka Nyakaka Nyakaka Nyakaka Nyakaka
ok ok ok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Salaki sieun ku Pamajikan
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Cisitoe :: Hiburan Jeung Karesep :: Bobodoran-
Navigasi: